BEGELEIDING

Wil jij je drempels voorbij?

Therapie is niet hetzelfde als je drempels “overwinnen”. Je hoeft geen draak te verslaan.

Het is wel zinvol te accepteren dat je dit belemmerende patroon hebt. Kan je op een afstandje herkennen wat er telkens gebeurt? Zie je al hoe je zelf zou handelen, als je hier vrij van bent? Kan je daarin al groeien in vorm en body?

Om dit te ervaren en toe te passen begeleid ik je met gecombineerde technieken:

* Reading
biedt je snel informatie waar je drempels en je wensen over gaan. Mijn ervaring leert dat je hierdoor snel met een nieuwe blik naar je situatie kan kijken. Dit geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

* Coaching, met non-verbale technieken
brengt je in dialoog met jouw wens en drempels. Je ontdekt hoe je er nu mee omgaat en leert hun functie beter begrijpen. Je kan oefenen met nieuwe manieren om met ze om te gaan, en je eigen weg te bepalen.

* Therapie, m.b.v. Acceptance & Commitment Therapie (ACT)
oefent specifieke vaardigheden, die je versterken om met drempels om te gaan. Je krijgt zicht op welk dagelijks gedrag je wel en niet helpt. Inspirerende video’s en opdrachten stimuleren je om er ook thuis mee te experimenteren.

Hoe gaan we aan de slag?

 

Wil jij met allerleĆ­ toekomstige drempels soepeler kunnen omgaan? We kunnen nieuwe drempels namelijk niet voorkomen, maar wel zorgen dat we er steeds soepeler voorbij gaan.

* Training, o.b.v. Acceptance & Commitment Therapie (ACT)
oefent je in alle 6 vaardigheden van ACT. Je leert om zelfstandig de draad op te pakken als je drempels tegenkomt; je verstevigt je eigen regie. (Hiervoor kijken we minder naar een specifieke drempel; ik zet minder reading en coaching in.)